23-24 Ekim tarihinde Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından”Uzay Modelleri Türkiye Şampiyonası”düzenlenmiştir. Hava Modelciliği ve Uzay Modelleri sporunun tanıtımı ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu şampiyonada, Özel Mürüvvet Evyap Koleji 9A Sınıfı öğrencilerinden İdil Atik, S3 ve S6 dallarında birinci olarak iki altın madalya kazanmıştır.Öğrencimizi tebrik eder, başarıların devamını dileriz.

“Space Models Turkey Championship” was organized by the Turkish Air Sports Federation on 23-24 October. In this championship, which was organized to contribute to the promotion and development of the sport of Air Modeling and Space Models, İdil Atik, 9A student of Private Mürüvvet Evyap College, won two gold medals in S3 and S6 branches. We congratulate our student and wish her continued success.