Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencilerimiz voleybol kulübünde; bedensel ve ruhsal gelişimini desteklerken ,eğlenceli zaman geçirmenin yanında voleybol kurallarını öğrenip ve tekniklerini geliştiriyorlar. Hem oynayana hem izleyene verdiği keyifle bilinen, kendine özgü kaliteli tarzıyla dikkat çeken voleybol kulübünde yaptıkları kulüp içi mini maçlar sayesinde fair play çerçevesinde müsabaka heyecanını tadıyorlar. Katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Private Mürüvvet Evyap College and Science High School students in the volleyball club; While supporting their physical and mental development, they learn the rules of volleyball and improve their techniques, as well as having fun. They enjoy the excitement of competition within the framework of fair play thanks to the mini matches they play in the volleyball club, which is known for the pleasure it gives to both the players and the audience and attracts attention with its unique quality style. We thank our students who participated.