Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu 7 ve 8. sınıfa giden sporcularımız yılın ilk maçını Sarıyer Açı Ortaokulu ile yaptı. Müsabakada ellerinden geleni yaparak fair play çerçevesinde başarılı bir oyun çıkartan kızlarımız hem maç atmosferini hatırlamış oldu hem de anılarına bir yenisini daha ekledi. Önümüzdeki maçlar için kendilerine başarılar dileriz.

7th and 8th grade athletes of Private Mürüvvet Evyap Secondary School played their first match of the year with Sarıyer Açı Secondary School. Our girls, who did their best in the competition and played a successful game within the framework of fair play, both remembered the atmosphere of the match and added a new one to their memories. We wish them good luck for the upcoming matches.