Özel Mürüvvet Evyap İlkokul öğrencileri, İngilizce ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Biriminin önderliğinde okulda zorbalığa karşı farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Öğrencilerimiz bireysel farklılıklarımızın önemini vurgulamak, tek ve biricik olduğumuzu fark ettirmek ve konuya dikkat çekmek amacıyla renkli çoraplar giydiler, afiş çalışmaları yaptılar ve “Zorba Olma Dost Ol!”, “Zorbalık Varsa Biz Yokuz!”, “Evyap’ta Zorbalığa Yer Yok”, “Don’t Be Bully, Be A Buddy!”, “Stop Bullying!” gibi çift dilli sloganlarıyla eyleme geçtiler.

Private Mürüvvet Evyap Primary School students organized various activities to raise awareness against bullying at school under the leadership of English and Psychological Counseling & Guidance Departments. In order to emphasize the importance of our individual differences, to remind that everyone is unique and to draw attention to the subject, our students wore colorful socks, prepared posters in Turkish & English, and then they stood up and spoke up with their slogans such as “Don’t be a bully, be a friend!”, “We are against bullying in Evyap!”, “Stop Bullying!”.