AKREDİTASYON

Cambridge Assessment

Yabacı dil sınavlarıyla öğrencilerimiz dünya standartlarında hangi seviyede İngilizceye sahip olduklarını bağımsız ölçümlerle görür ve kendilerine yeni hedefler belirler.

IB / PYP nedir?

IBPYP ((Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı), IB’nin 3-12 yaş aralığındaki çocukları kapsayan programıdır ve öğrenenlere ilgi çekici, düşünmeye zorlayan ve disiplinler üstü müfredat oluşturmayı amaçlar. PYP ‘de öğrenimin en iyi ve özgün olduğunda –gerçek hayatla ilgili ve disiplinler üstü olduğunda- geleneksel derslerle sınırlanmadığında ancak bu derslerle desteklenip zenginleştirildiğinde gerçekleştiğine inanılır.

Temiz Okul, Sağlıklı Okul

Başvuru yapan okullar, protokol kapsamında belirlenen kriterlere göre denetlenmekte, denetlenen okullardan, 100 puan üzerinden 90 ve üzeri puan alan okullara, üç yıl için geçerli olan ve okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen “Sertifika”, “Beyaz Bayrak” ve “Pirinç Levha” verilmektedir. Özel Mürüvvet Evyap Okulları olarak yaptığımız başvuru sonucunda okulumuz değerlendirmeye alınmış ve yapılan denetleme sonucunda “Beyaz Bayrak”  almıştır.

kurumsal