AKREDİTASYON

Cambridge Assessment

Yabacı dil sınavlarıyla öğrencilerimiz dünya standartlarında hangi seviyede İngilizceye sahip olduklarını bağımsız ölçümlerle görür ve kendilerine yeni hedefler belirler.

IB / PYP nedir?

IBPYP ((Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı), IB’nin 3-12 yaş aralığındaki çocukları kapsayan programıdır ve öğrenenlere ilgi çekici, düşünmeye zorlayan ve disiplinler üstü müfredat oluşturmayı amaçlar. PYP ‘de öğrenimin en iyi ve özgün olduğunda –gerçek hayatla ilgili ve disiplinler üstü olduğunda- geleneksel derslerle sınırlanmadığında ancak bu derslerle desteklenip zenginleştirildiğinde gerçekleştiğine inanılır.

Temiz Okul, Sağlıklı Okul

Başvuru yapan okullar, protokol kapsamında belirlenen kriterlere göre denetlenmekte, denetlenen okullardan, 100 puan üzerinden 90 ve üzeri puan alan okullara, üç yıl için geçerli olan ve okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen “Sertifika”, “Beyaz Bayrak” ve “Pirinç Levha” verilmektedir. Özel Mürüvvet Evyap Okulları olarak yaptığımız başvuru sonucunda okulumuz değerlendirmeye alınmış ve yapılan denetleme sonucunda “Beyaz Bayrak”  almıştır.

eTwinning

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

Okulum Temiz

Özel Mürüvvet Evyap Okulları eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı şartlarını yerine getirerek OKULUM TEMİZ BELGESİ almaya hak kazanmıştır.

kurumsal