MEZUNLAR

Cep Telefon Numaranız

E-posta Adresiniz

2022 yılına ait MELMED Giriş Ücreti: 100 TL 2022 yılına ait Aidat Ücreti: 50 TL

2022 yılında üye olanlar yalnızca üyelik giriş ücretini ödeyerek üye olabilirler. 2022 yılı aidatı MELMED tarafından karşılanır.

MÜRÜVVET EYVAP LİSESİ DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA,

Dernek ana tüzüğünü okuduğumu, hükümlerini aynen kabul ettiğimi, üyeliğime mâni bir halin bulunmadığını ve yukarıdaki bilgilerimin doğru olduğunu beyan ederim. Mürüvvet Eyvap Lisesi Mezunlar Derneği’ne üye olarak kabul ve kayıt edilmemi talep ediyorum. Üyeliğimin kabul edilmesi halinde 2022 yılına ait giriş ücreti olan 100 TL’yi ve takip eden yıllarda tarafıma bildirilecek aidatları ödemeyi kabul ediyorum.

AD SOYAD: TARİH: İMZA:

Mürüvvet Eyvap Lisesi Derneği IBAN No.:

Lütfen BU FORMU ve üye kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin ETK İZİN FORMUNU yazdırıp imzalayarak [melmed@evyapokullari.k12.tr] e-posta adresimize gönderiniz.

Üye No: Dernek yönetimi tarafından verilecektir.