KURUMSAL

SERVİS

Özel Mürüvvet Evyap Okulları’nda servis hizmeti tedarikçi firmalarla yıllık sözleşme yapılarak verilir . Servis kullanacak öğrenci velisi ile servis firması arasında ‘’Servis Kullanım Sözleşmesi’’ yapılır.

Servisle İlgili Uygulamalar

• Servis kullanan öğrencilerimizin okula giriş-çıkışları okulumuz kampüsündeki servis araçları için ayrılmış alanlardan yapılır.
  • Servisler öğrencileri veli tarafından belirtilen adresten alır ve yine aynı adrese bırakır.
  • Her öğrencinin servis aracına bindiği andan itibaren emniyet kemerini takması zorunludur.
  • Zorunlu haller dışında servis araçları güzergah değişikliği yapamaz. Zorunlu hallerde yapılması gereken güzergah değişikliği ilgili müdür yardımcısının bilgisi dahilinde gerçekleşir.
  • Servis araçlarını kullanan anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hostes görev yapar. Öğrenci veli tarafından hosteslere teslim edilir ve hosteslerden teslim alınır.
  • Öğrencinin herhangi bir nedenle sabah servis kullanamaması durumunda en az 30 dakika önce servis görevlisine durum bildirilir.
  • Öğrencilerimizin derslere gecikmemesi için servis aracına bineceği yerde, araç gelmeden en az 3 dakika önce hazır bulunması gerekir.
  • Öğrencinin okul çıkışında servis kullanmaması durumunda servis hareket saatinden en az 30 dakika önce durum servis görevlisine bildirilir.