KURUMSAL

İDARİ İŞLER

İdari işler tüm mal ve hizmet ve ürün  satın alma sürecinin yönetir ve takibini yapar.

Adem Güneş

İdari İşler Birimi / ademgunes@evyapokullari.k12.tr

YEMEK HİZMETİ

Ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip olan okulumuzda;  yemek ve kantin hizmetimiz  okulumuz mutfağında kendi personelimiz tarafından yapılan yemek ve kantin ürünleri ile  hizmet vermektedir.

Yemekler, kahvaltı ve kantinde bulunan yiyecekler günlük olarak Özel Mürüvvet Evyap Okulları’nın mutfağında hazırlanır. Yeterli ve dengeli beslenme; okul çağındaki çocuklarda sağlıklı büyüme ve zihinsel gelişim için çok önemlidir. Çocukların okulda geçirdikleri süre boyunca enerji ve besin öğeleri gereksinimlerini karşılayacak şekilde  severek tüketebilecekleri, bütün besin gruplarının yer aldığı çeşitli ve dengeli menüler hazırlanmaktadır. Hazırlanan okul menülerinde; çocukların günlük enerji, protein, vitamin ve mineral ihtiyaçları dikkate alınmakta ve okul yönetimi tarafından onaylanmaktadır. Kahvaltı, yemek ve kantin saatlerinde servis edilen tüm yiyecekler günlük olarak Özel Mürüvvet Evyap yemekhane personeli tarafından okul mutfağında hazırlanıp pişirilmektedir. Sağlığın korunması esas alınarak yiyecek hazırlamada taze, günlük ve katkısız ürünler tercih edilmekte, besin değeri kayıplarını önlemek için sağlıklı besin hazırlama ve pişirme yöntemleri kullanılmaktadır.

Velilerimiz web sayfası aracılığı ile aylık olarak bilgilendirilmektedir.

Beslenme ile ilgili özel durumu ( Çölyak, diabet vb. ) olan öğrencimizin raporu dahilinde özel menülerle, bu öğrencilerimize yemek desteği verilmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı Kantin Yönetmeliği çerçevesince uygun görülen ürünlerle okul kantinimiz işletilmekte, hazır gıda kullanılmamaktadır.

Mutfağımız, pişirme sonrası;  yemekhanelerimiz ise servis sonrası temizlenmektedir. Mutfak ve yemekhanelerimiz her ay düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Mutfak ve yemekhanelerimizde çalışan personelin (aşçı, garson, bulaşıkçı vb.) bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadıkları düzenli olarak yapılan portör muayeneleri ile takip edilmektedir.

Yemekhaneler ve üretim alanı;  belirli aralıklarla, Özel Mürüvvet Evyap Okulları Sağlık Birimi ve Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarına göre denetlenmekte, alınan su ve yemek numuneleri ise düzenli olarak kontrol edilmektedir.

TEMİZLİK

Temizlik personeli, okulumuzdaki tüm açık ve kapalı alanların hijyen ve temizliğinden sorumlu personeldir.