KURUMSAL

IT / BİLGİ İŞLEM

Eğitim, içinde bulunduğumuz dijital çağda en hızlı dönüşen alanların başında geliyor. Yöntem ve içerik açısından yaşanan hızlı dönüşümün sürekli yeni altyapılar ve yazılımlar ile desteklenmesi, modern bir eğitim kurumunun ana unsurlarından.

Mürüvvet Evyap okulları olarak son yıllarda bilişim teknolojileri alanında ciddi yatırımların altına imza attık. Bunun sonucu olarak okulumuzun gerek teknolojik altyapısı gerekse ürün ve çözüm geliştirme kabiliyetleri ile ön plana çıkıyor.

Okulumuzda sağladığımız akıllı tahta, bilgilendirme ekranları, 7/24 öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetinde.

Bir yandan akademik ve idari birimlerin ihtiyaç duyduğu servis ve hizmetleri kaliteli, sürdürülebilir, güvenli ve planlı olarak sağlarken bir yandan da okulumuzun dijital dönüşümüne devam ediyoruz.

Bilgi İşlem Biriminin Temel Görevleri
  • Okul bünyesindeki tüm kurumların BT merkezi altyapısının planlanması, kurulması, işletilmesi, sorunlarının giderilmesi ve kullanıcı desteğinin sağlanması.
  • Veri merkezlerinin 7/24 esasına göre %99.99 süreklilik esasına göre işletilmesi.
  • Altyapı, yazılım, veri tabanı, iletişim hattı ve servislerin güvenliğinin sağlanması.
  • Yazılım ihtiyaçlarının tespiti, analizi, temini ya da okul bünyesinde üretilmesi.
  • Okulumuzun resmi web sitesinin yönetiminin yapılması.
  • Akademik ve idari kadronun ihtiyacı olan BT destek hizmetlerinin sağlanması.
  • Okul bünyesindeki tüm akıllı altyapıların planlama ve yönetiminin yapılması.
  • Akademik ve idari süreçlerde dijital dönüşüm inisiyatiflerine destek olunması.

Yakup Altay

Bilgi İşlem Birimi / yakupaltay@evyap okullari.k12.tr