KAMPÜSTE
YAŞAM

EVYAP TERAS

“Evyap Teras” eşsiz Boğaz Manzarasıyla; öğretmenlerimizin zaman zaman ders alanı olarak kullanabilecekleri, birçok etkinliğin düzenlenebileceği ve öğrencilerimizin de keyifli vakit geçirebilecekleri mekanlarımızdan biridir. öğrencilerin sosyalleşmesine, rahat bir nefes almasına olanak sağlayacak şekilde dekore edilmiştir.

Aynı zamanda “Evyap Teras” öğrencilerin ve eğitimcilerimizin bahar aylarında sıklıkla kullanabilmeleri, temiz hava almaları ve dinlenme alanı olarak kullanabilmeleri için tasarlanmıştır.

Eğitim ve öğretimin sadece akademik bilgiden ibaret olmadığı gerçeğinden hareketle; kampüsümüzün bir parçası olan “Evyap Teras”ayrı bir öğrenme ve yaşama noktası haline getirilmiştir “Yaşayarak öğrenme” düsturu çerçevesinde kurgulanan, öğrencilerin gerek akademik gerekse sosyal ve yaşam becerilerini geliştirecek şekilde tasarlanmıştır.