MEZUNLAR

MELMED MEZUNLAR DERNEĞİ

Özel Mürüvvet Evyap Okulları olarak ortak çatı altında büyümenin, birçok ortak değeri paylaşmanın ve dayanışmanın çok değerli olduğuna ve ortak bir ruh yarattığına inanıyoruz. Evyap Okulları başarı öyküsü 2008’de 55 öğrenci ile eğitim hayatına başladı.Okulumuz 13 yıl gibi kısa bir sürede gerek 541 öğrenciyi aşan mezunu gerekse spor, sanat, bilim gibi alanlarda elde ettiği başarılar ile haklı bir şöhrete, ilgiye mazhar oldu. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak mezunlarımızla hiç koparmadığımız bağımızı kurduğumuz Mürüvvet Evyap Lisesi Mezunlar Derneği – MELMED adı altında daha da kuvvetlendiriyoruz. Çeşitli kültür-sanat etkinliklerinde, mezun buluşma günlerinde, turnuvalarda, buluşmak istiyoruz. Siz kıymetli mezunlarımızın katkılarıyla birlikte olmanın, birlikte çalışmanın, birlikte üretmenin, birlikte eğlenmenin, birlikte gülmenin adresi olsun MELMED.