MEZUNLAR

MEZUNLAR ŞİMDİ NE YAPIYOR

Özel Mürüvvet Evyap Okulları olarak ortak çatı altında büyümenin, birçok ortak değeri paylaşmanın ve dayanışmanın çok değerli olduğuna ve ortak bir ruh yarattığına inanıyoruz. Evyap Okulları başarı öyküsü 2008’de 55 öğrenci ile eğitim hayatına başladı.Okulumuz 13 yıl gibi kısa bir sürede gerek 541 öğrenciyi aşan mezunu gerekse spor, sanat, bilim gibi alanlarda elde ettiği başarılar ile haklı bir şöhrete, ilgiye mazhar oldu. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak mezunlarımızla hiç koparmadığımız bağımızı kurduğumuz Mürüvvet Evyap Lisesi Mezunlar Derneği – MELMED adı altında daha da kuvvetlendiriyoruz. Çeşitli kültür-sanat etkinliklerinde, mezun buluşma günlerinde, turnuvalarda, buluşmak istiyoruz. Siz kıymetli mezunlarımızın katkılarıyla birlikte olmanın, birlikte çalışmanın, birlikte üretmenin, birlikte eğlenmenin, birlikte gülmenin adresi olsun MELMED.

As Private Mürüvvet Evyap Schools, we believe that growing under a common roof, sharing many common values ​​and solidarity is very valuable and creates a common spirit. Evyap Schools success story started its education life in 2008 with 55 students. In a short period of 13 years, our school gained a deserved reputation and attention with its graduates exceeding 541 students and its achievements in fields such as sports, art and science. As Private Mürüvvet Evyap College and Science High School, we strengthen our unbreakable bond with our graduates under the name of Mürüvvet Evyap High School Alumni Association – MELMED. We would like to meet at various cultural and artistic events, alumni meeting days, tournaments. Let MELMED be the address of being together, working together, producing together, having fun together, laughing together with the contributions of you, our esteemed graduates.

EVYAP OKULLARI 2021 YILI LİSE MEZUNİYETİ

EVYAP OKULLARI 2021 YILI ORTAOKUL MEZUNİYET TÖRENİ