KURUMSAL

HAKKIMIZDA

Özel Mürüvvet Evyap Okulları,1927 yılında temelleri atılan Evyap Holding’in iki hayırsever hissedarıtarafından, vefat eden kızkardeşleri adına 2008 yılında kurulmuştur.

İstanbul Avrupa yakasının nezih ilçelerinden biri olan Sarıyer’de, İstanbul Boğazı ve Belgrad Ormanları’na yakın, oksijenin ve yeşilin bol olduğu doğayla iç içe, şehrin gürültüsünden uzak, ulaşımı kolay, güvenilir bir bölgede yer almaktadır. Okulumuzun, yirmi dört bin metrekare yerleşke içerisinde, altı bin metrekare bahçe ve sosyal etkinlik alanları, 90 kapalı 2 açık derslikleri ile toplamda 800’e yakın öğrencisi bulunmaktadır. Farklı sosyo-kültürel deneyimlere sahip yerli ve yabancı 100’e yakın uzman eğitmen okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerinde eğitim-öğretim vermektedir. Fen, bilgisayar, düşün-tasarla-üret, akıl oyunları, görsel sanatlar, müzik, drama vb. atölyelerinin yanı sıra açık/kapalı spor alanları, zengin kütüphaneleri  ve modern konferans salonu ile öğrencilere çağdaş 21. yüzyıl eğitim olanakları sunmaktadır.

Özel Mürüvvet Evyap Okulları evrensel değerleri özümseyen, Türkçeyi ve en az bir yabancı dili iletişiminde etkin kullanabilen, sorgulayıcı, bilimsel ve analitik düşünebilen, içinde bulunduğu çevreye ve doğaya karşı hassas, tüm kültürlere karşı duyarlı ve hoşgörülü, yaşam boyu öğrenme becerisine sahip, sanat, spor ve sosyal sorumluluk etkinliklerinin en az birinde yer alabilen, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında topluma lider ve model olabilecek bireyler yetiştirmektedir.

Anaokulu ve İlkokulumuz 2015 yılından itibaren IB Dünya Okulu statüsünde eğitim-öğretim vermektedir. Toplumsal dayanışmanın öneminin farkında olan okul topluluğumuz, bireylerin beraber hareket etmeleri amacıyla çeşitli sosyal sorumluluk projelerini yıl boyunca hayata geçirmektedir. Öğrencilerimiz, IYIPO, MOSTRATEC, TUBITAK, DI, ISBO, ATAST Fest,Junior FLL, FLL ve Picasso Art Contest gibi ulusal ve uluslararası organizasyonlarda bilim, sanat, spor ve kültür alanlarında dereceler elde etmektedir.