KURUMSAL

GÜVENLİK VE KAMERA SİSTEMLERİ

Özel Mürüvvet Evyap Okulları yönetiminin özenle üzerinde durduğu konuların başında güvenlik konusu gelmektedir.  Günümüzde güvenlik, klasik metodla takip edilen bir hizmet olmaktan çıkmış, kamera sistemleriyle takip edilen ve kayıt altına alınabilen bir hizmete dönüşmüştür.

Eğitim binalarının tümü, sosyal tesisler, otoparklar, açıkhava oyun alanları vb. , personel, öğrenci ve binaların güvenliğini sağlamak amacıyla toplamda 158 kamera ile izlenmekte ve görüntü kaydı tutulmaktadır. Kayıt altına alınan görüntüler KVKK mevzuatına uygun olarak 30 gün süre ile saklanmaktadır.

kurumsal