Özel Mürüvvet Evyap Okulları, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere lise eğitimi sunan
NSISP (Nova Scotia) Kanada değişim programı ile öğrencilerimize dünyanın kapılarını açıyor. Öğrencilere sanat, bilim, dil ve bilgisayar konularına odaklanan çeşitli konulardan seçim yapma fırsatı verildiğini, konuların sertifikalı öğretmenlerin dikkatli gözetimi altında öğretildiğini ve tüm okulların eyalet hükümeti tarafından belirlenen müfredatı takip ettiğini ifade ettiler. Ayrıca öğrencilerin futbol, ​​voleybol, basketbol, ​​curling, kayak ve yaratıcı sanat gibi çeşitli ders dışı etkinlikler arasından seçim yapabildiğini belirttiler. Kanada’dan gelen NSISP Program Danışmanı Mr. Dan Walsh, Yabancı Diller Koordinatörümüz Yonca Kabataş’a süreç hakkında bilgilendirme yaptı.