Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 2020 mezunlarımız lise hayatlarında Arduino ve Proje Kulübü ile ilk kez katıldıkları Teknofest maceralarına İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren ITU ROV takımıyla da devam etmekteler.
2022 Teknofest Türkiye finalinde “İnsansız Su Altı Sitemleri – İleri” kategorisinde Türkiye birinciliği ve En Özgün Tasarım ödülünü aldılar. Aynı zamanda bu yıl Uluslararası MATE ROV Competition’da dünya üçüncüsü olarak otonom su altı sistemlerindeki öncü takım rolünü perçinlediler.
Özel Mürüvvet Evyap Okulları olarak mezun öğrencilerimiz Hasan Fatih Durkaya, Alperen Kıyak, İbrahim Köse’yi her alanda destekliyor, devamını dilediğimiz başarılarıyla gurur duyuyoruz.