Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi ve Koleji olarak ”Değerler Eğitimi” kapsamında aralık ve ocak ayı boyunca yardımlaşma ve paylaşma değerini ele aldık. Öğrencilerimiz Kars’ın Selim ilçesindeki anaokul ve ilkokul öğrencilerini aldıkları botlar ve çeşitli hediyelerle mutlu etti. Toplamda 135 öğrencinin bot ihtiyacını karşılayan öğrencilerimizden bazıları, hediyelerin içine yazdıkları kısa notlar yardımıyla oradaki kardeşleriyle aralarında kurdukları bağı güçlendirdi. Yardımlaşma ve paylaşmanın önemini bir kez daha bizlere hatırlatan bu sosyal sorumluluk projesinde emeği geçen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tabii ki asıl  kahramanlarımız olan öğrencilerimize gösterdikleri hassasiyet ve farkındalık için minik öğrencilerin sevgi dolu teşekkürlerini iletiyoruz.