Çeşitli ülkelerden 2.257 okul ve 659.480 öğrencinin katılımıyla 17’ncisi düzenlenen Rusya’nın uyguladığı URFODU(Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması) Matematik Branşında, 8.sınıf öğrencilerimizden Kaan Canbaz 100 tam puan ve Mert Geriş 95 puan alarak ALTIN MADALYA almaya hak kazanmıştır. Ayrıca, Matematik Branşında 8.sınıf öğrencilerimiz Talya Nil Aydın, İhsan Gökalp Yücel, Mehmet Bahadır Akbulut 2.’lik diploması, 6.sınıf öğrencimiz İlkim Bilge Zer ise 3’üncülük diploması almaya hak kazanmıştır.
Öğrencilerimizin başarısını gönülden kutluyoruz.

WORLD FIRST IN THE URFODU MATHEMATICS COMPETITION AND TWO GOLD MEDALS

Among our 8th grade students; Kaan Canbaz received a full score of 100 points and Mert Geriş 95 points and were entitled to receive GOLD medals in the URFOD (International Science Fundamentals Knowledge Competition) Mathematics Branch, which was held for the 17th time with the participation of 2.257 schools and 659.480 students from various countries. In addition, our 8th grade students Talya Nil Aydın, İhsan Gökalp Yücel, Mehmet Bahadır Akbulut were awarded 2nd degree diploma in the Mathematics Branch, and our 6th grade student İlkim Bilge Zer won 3rd degree diploma. We wholeheartedly congratulate our students on their success.