KAMPÜSTE
YAŞAM

HEDİSE EVYAP KONFERANS SALONU

Özel Mürüvvet Evyap Okulları içinde yer alan Hedise Evyap Konferans Salonu 29 Ekim 2019 tarihinde açılmıştır. Adını Evyap ailesinin değerli büyüğünden almaktadır.
512 kişilik oturma kapasitesine sahip konferans salonumuz, öğrencilerimizin kendilerini ifade etmeleri, her türlü sanatsal ve bilimsel etkinliği gerçekleştirebilmeleri amacıyla her türlü teknik donanıma sahip gelişmiş sahne, ses ve ışık sistemleriyle kullanıma sunulmuştur.
Salonumuz öğrencilerimizin düzenlediği etkinlikler dışında bilimsel ve akademik toplantılar, törenler, okul içi, il ve Türkiye geneli yarışmalar, konferans, panel, gösteri, konser ve seminerler için kullanılmaktadır. Öğrencilerimizin eğitim programları ile bağlantılı olarak çeşitli zamanlarda kullandığı bu konferans salonu, tüm kutlamaların, törenlerin yapıldığı, eğitim seminerlerinin düzenlendiği, sahne aktivitelerinin veli ve öğrencilere sergilendiği yerdir. Ünlü konukların ağırlandığı büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapmaktadır.
Tüm detaylara özen gösterilerek tasarlanmış olan 512 kişi kapasiteli Hedise Evyap Konferans Salonu, surround ses sistemi, projeksiyon, bilgisayar, müzik tesisatı, DVD çalar, ikili sahne geçişine uygun tasarlanmış çift perde, yaka mikrofonu gibi teknik araçlara sahiptir. Ayrıca salonumuzda bulunan iklimlendirme sitemi ile ortamın sıcaklığı istenilen düzeyde ayarlanabilmektedir.
Salonumuzda 2 adet üst ve 1 adet alt olmak üzere 3 adet seyirci girişi yer almaktadır. Salonumuzda, reji odası, kulis, sahne arkası kız-erkek giyinme odaları, dinlenme ve sergi alanı, depo ve dekor odaları bulunmaktadır.