Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak ”Kariyer Günleri” programımız kapsamında Mef Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin’i konuk ettik. Prof. Dr. Muhammed Şahin 10,11ve 12. sınıf öğrencilerimize ve velilerimize ”Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” isimli bir seminer gerçekleştirdi. Seminerde, gelecekte mesleklerin nasıl değişeceği, bu değişimin mevcut mesleklere nasıl yansıyacağı, değişime ayak uydurmak için  öğrencilerin neler yapması gerektiği, aranılan bir kişi olmak için öğrencilerin kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiği gibi konularda bilgiler verdi.Kendi hayatından da örnek sunarak, hayatta önümüze çıkan fırsatları nasıl değerlendirmemiz gerektiğini anlattı.Sunum sonunda öğrencilerimizin üniversiteler hakkında ve meslek seçimin de merak ettikleri soru cevaplandırdı. Mef Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin’e ve katılım gösteren öğrencilerimize,velilerimize çok teşekkür ederiz.