KOLEJ

UZAKTAN EĞİTİM

Özel Mürüvvet Evyap Okulları, öğrencilerinin yeni normal sürece kolay adapte olabilmeleri için eğitim teknolojilerinde online olarak eğitim sürecine devam etmektedir.

Özel Mürüvvet Evyap Okulları uzaktan eğitim sürecinde amaçlarını, vizyon ve stratejik planlarını hayata geçirmeye devam etmektir. Öğrencilerimizi sürekli ve öngörülemez bir şekilde değişen bir dünyaya hazırlamak için öğrenmenin esnek, kişiselleştirilmiş ve iletişime dayalı olarak yapılandırılması şarttır. Bu sebeple uzaktan eğitim planlarımızı oluşturma ve uygulama sürecini eşsiz bir fırsat olarak görmektedir.

Bu süreçte öncelikli  hedeflerimiz müfredatımızın çevrim içi (online) olarak erişime sunuldu, öğretmen ve öğrenci iletişimi kesintisiz devam etti, öğrencinin gelişimi izlendi ve düzenli geri bildirimler verildi.

TYT-AYT çalışmaları kapsamında online deneme sınavları, etütler, PDR Birimi ile görüşmeler online eğitim sürecinde de uygulanmaya devam etti.