Özel Mürüvvet Evyap Koleji 11/A sınıfı öğrencilerini rehberlik dersinde mezunlarımızla buluşturduk.   Mezun buluşması konuğumuz Bezm-i Alem Üniversitesi Tıp bölümünden Nisa Özen Aydın, Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Eyüp Bay;11/A Sınıfı öğrencilerimizle lise yaşantısı, üniversite hazırlık süreci, bu alanı neden seçtiği, üniversite hayatı gibi konularda deneyimlerini paylaştılar. Öğrencinin kendini tanıması, yeteneklerinin farkında olması, neye ilgi duyduğunu bilmesi, meslek seçimi açısından önemlidir. Öğrencilerimiz buluşmayla;merak ettikleri meslekleri dinleme,akıllarındaki soruları sorma ve bu meslekleri yakından tanıma fırsatını buldular.

Graduate Meeting

We brought the students of Private Mürüvvet Evyap College 11/A together with our graduates in the guidance course. Our graduate meeting guests, Nisa Özen Aydın from Bezm-i Alem University, Department of Medicine and Eyüp Bay from Yıldız Teknik University, Department of Computer Engineering, shared their experiences with our 11/A class students on topics such as high school life, university preparation process, the reason why they chose the respective fields and university life. It is essential for the students to know themselves, to be aware of their abilities and to know what they are interested in. With this meeting, our students had the opportunity to listen about the professions they were curious about, ask questions they had in their minds and get to know these professions closely.