Özel Mürüvvet Evyap Okulları Bilişim Teknolojileri bölümü olarak “8-14 Mart Bilim ve Teknoloji” haftası kapsamında öğrencilerimizin teknolojiyi bilinçli kullanmaları ve teknoloji bağımlılığından uzak durmaları adına Yeşilay Teknoloji Formatörü Uzman Psikolojik Danışman Ufuk Kodaman tarafından seminer düzenlenmiştir. Seminerde öğrencilerimizin farkındalığı arttırılıp konuyla ilgili detaylı bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır. Katkılarından dolayı Ufuk Kodaman’a teşekkür ederiz.

Seminar About Technology Addiction

Private Mürüvvet Evyap Schools Information Technologies Department organized a seminar by Yeşilay Technology Formatter Expert Psychological Counselor Ufuk Kodaman, within the scope of “8-14 March Science and Technology” week for our students to use technology consciously and avoid technology addiction. In the seminar, the awareness of our students was increased and they were provided with detailed information on the subject. Thanks to Ufuk Kodaman for his contribution.